En pakkekalender fra Coolstuff er fyldt med MASSER af sjov og spas

Køb en coolstuff pakkekalender

Julen begynder så småt at nærme sig, og er du allerede nu begyndt at overveje, hvordan du kan overraske din kæreste den 1. december? Mange kvinder elsker at forkæle deres kæreste/mand, og i julen er en pakkekalender med 24 små gaver i det oplagte valg. Det kan dog være utrolig svært at finde på, hvad den skal indeholde, da det er begrænset, hvor stort et udvalg af småting som Søstrene Grene og TIGER har til mænd. Det kan også være, at du som forælder gerne vil give dine børn en stor pakkekalender i år. Det er ofte nemt nok at finde en til pigerne, da både BodyShop, Matas og Ciaté har lavet nogle utrolig lækre pakkekalendere, men når det kommer til drengene, er det straks værre. Læs med her og find en sjov og anderledes pakkekalender, som din kæreste eller søn med garanti aldrig har set før!

Har du ikke tid nok?
Hvis du gerne vil glæde en med en god pakkekalender, men simpelthen ikke har tid til at sammensætte den selv, så kan vi anbefale dig at købe din pakkekalender online hos Danmarks største shop, Pakkekalender.dk

Gå direkte til deres gave ideer

En Coolstuff pakkekalender har det hele!

De fleste mænd og drenge elsker sjove gadgets og finurlige ting. Hvis din kæreste/søn er i tæt kontakt med sit indre legebarn eller blot er lidt af en nørd, så vil en pakkekalender fra virksomheden CoolStuff være den perfekte til ham. Den indeholder alt, hvad vi kvinder ikke mener, at man har brug for! I 2013 var gaverne eksempelvis pulver, som forvandler vand til slim, mærkeligt legetøj, frække småkage forme og en bananmadkasse! Med en pakkekalender fra CoolStuff vil hver dag føles som en leg – gaverne ligner på ingen måde hinanden og er meget forskellige fra dag til dag, hvilket også gør hver december morgen ekstra spændene.

Pakkekalenderen kan købes på virksomhedens hjemmeside www.coolstuff.dk og koster 595 kr. plus forsendelse. Husk at bestille den hjem i god tid, så du ikke risikerer, at den populære pakkekalender allerede er udsolgt, mens det også er vigtigt, at du den første dag i december kan give pakkekalenderen til ham, som du elsker.

Med en pakkekalender fra CoolStuff kan du være sikker på at give din kæreste eller søn en kæmpe surprise – den havde han med garanti aldrig set komme! Selvom du måske synes, at mange af gadgets’ne i pakkekalenderen er yderst ubrugelige, så vil han med garanti mene, at man aldrig ved, hvornår man får brug for en usprængt pruttebombe, som kan få hele huset til at lugte som et omvandrende stinkdyr. Samtidig kan det i visse tilfælde også være rigtig fornuftigt med futter, som kan varmes i mikroovnen eller en bananholder, hvis sulten skulle melde sig!

Besøg deres hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *