Lego julekalender


LEGO Friends Julekalender

Det største udvalg af LEGO julekalendere

Julen handler om hygge, kærlighed og omsorg. En ting, som er dansk tradition i mange hjem, og som helt sikkert er hyggeligt, er julekalenderen. Der findes et hav af forskellige julekalendere, og vi har med sikkerhed alle stiftet bekendtskab med én på et eller andet tidspunkt. Det er så indgroet en tradition, at det næsten ikke kan være rigtig jul uden! Sådan er det i hvert fald i mange børnefamilier.

Julekalenderen bringer så meget hygge og glæde i juledagene, at det kan være svært at undvære den, og der er ingen grund til at være foruden, når der er så stort et udvalg. Nogle af de mest populære julekalendere er varianterne med Lego.

Favoritter

Leveringstid

Pris

 

LEGO Starwars

 1-3 hverdage

Fra 340 kroner

Læs mere

LEGO Friends

1-3 hverdage

Fra 220 kroner

 Læs mere

LEGO City

1-3 hverdage

Fra 160 kroner

 Læs mere

Lego pakkekalender hos Coop

1-3 hverdage

Fra 200 kroner

Læs mere

Lego kalendere hos Legen.dk

1-3 hverdage

Fra 160 kroner

Læs mere

Julekalender til børn

LEGO City Julekalender

LEGO city pakkekalender

De fleste tænker børn, når der tænkes julekalendere, og det er ikke helt skævt, da julekalendere oprindeligt var tiltænkt børn. I dag findes der også julekalendere til voksne, men udvalget til børn er stadig størst. Da der er så mange forskellige børn, er markedet til børnene indenfor julekalenderne enormt. Du kan få chokolade julekalendere, Lego julekalendere, julekalendere til kalenderen i tv’et, osv. En sikker vinder vil dog altid være en Lego julekalender, da dette aldrig går af mode og altid falder i god jord hos børnene.

Forskellige Lego julekalendere

LEGO Star Wars Julekalender

LEGO Star Wars pakkekalender

Når det kommer til Lego julekalender, er der også et stort udvalg, alt efter hvilken slags Lego, der er dit barns favorit. Der er Star Wars Lego julekalender, Lego City julekalender, Lego Friends julekalender, Lego Technic julekalender, Lego Elves julekalender, osv. Kort sagt – al den slags Lego, du kan købe, kan du også få i en julekalender.

Der er dog forskel på julekalenderne, da Lego julekalender 2020 og Lego julekalender 2020 er forskellige. På den måde bliver det sjovt for dit barn at skabe en tradition og samle på indholdet i julekalenderne. Julekalenderne indeholder små figurer og tilbehør, som nemt kan sættes sammen med den allerede eksisterende samling af Lego. Det er derfor en rigtig fin tilføjelse til samlingen, da du kan få enkle figurere som ikke fås ellers.

En julekalender med Lego varierer rigtig meget alt efter hvilken slags, og prisen på de forskellige kalendere varierer derfor også.

Lego julekalender til drenge:

Her finder du et udpluk af Lego julekalendere til drenge og de vejledende priser.

Lego julekalender Ninjago (kan købes her)

Vejl. pris 199,95 kr.

Lego julekalender City (kan købes her)

Vejl. pris 199,95 kr.

Lego julekalender Star Wars (kan købes her)

Vejl. pris 225 kr.

Lego Julekalender Minecraft (kan købes her)

Vejl. pris 300 kr.

Andre muligheder til drenge er f.eks. Lego Pirat julekalender, Lego Technic julekalender eller måske en Lego adventskalender Ninjago.

Lego julekalender til piger:

Her finder du et udvalg af Lego julekalendere til piger og de vejledende priser.

Lego Friends julekalender (kan købes her)

Vejl. pris 194 kr.

Lego Elves julekalender (kan købes her)

Vejl. pris 199 kr.

En pige kan dog også have sjov med Lego Technic, Lego City og Lego Pirat. Kig på dit barns interesser og vælg julekalender ud fra dem.

Køb din Lego julekalender tidligt

Favoritter

Leveringstid

Pris

 

LEGO Starwars

 1-3 hverdage

Fra 340 kroner

Læs mere

LEGO Friends

1-3 hverdage

Fra 220 kroner

 Læs mere

LEGO City

1-3 hverdage

Fra 160 kroner

 Læs mere

Lego pakkekalender hos Coop

1-3 hverdage

Fra 200 kroner

Læs mere

Lego kalendere hos Legen.dk

1-3 hverdage

Fra 160 kroner

Læs mere

Lego julekalendere er som tidligere nævnt altid et hit, og dette betyder, at når vi nærmer os december, bliver Lego julekalenderne hurtigt udsolgt. Dette kan du dog nemt komme udenom, hvis du køber din Lego julekalender tidligt. Du vil ofte kunne finde din Lego julekalender i butikkerne og online allerede omkring oktober – november.

Et andet smart trick, hvis du ønsker at spare nogle penge på din Lego julekalender, så kan du vente til januar og se om din lokale forhandler har nogle tilbage. Her vil din Lego julekalender ofte være på tilbud, da det er julekalender udsalg. I udsalgene kan du også ofte finde Lego julekalendere fra tidligere år, så dit barns samlings kan blive ved med at udvide sig. De fleste forhandlere vil hurtigt få udsolgt, så det kan være værd at prøve flere forskellige steder, inden du giver op, hvis du leder efter julekalendere til januarudsalget.