Forkæl din mor, søster eller veninde med en Matas pakkekalender 2019

Se og find en Matas pakkekalender

December er for mange den bedste måned på hele året – det er hele 24 dage, hvor programmet står på ren julehygge, hvor det er okay at spise sig mæt i vaniljekranse og konfekt, og så er december også en tid, hvor vi giver og får gaver fra dem, som vi holder af – ikke kun juleaften, men det kan faktisk også være en lille gave hver dag i form af en pakkekalender. Måske fortjener din kæreste, mor eller veninde sådan en i år?

Har du ikke tid nok?
Hvis du gerne vil glæde en med en god pakkekalender, men simpelthen ikke har tid til at sammensætte den selv, så kan vi anbefale dig at købe din pakkekalender online hos Danmarks største shop, Pakkekalender.dk

Hvis du gerne vil overraske din bedste veninde og gøre noget ekstra ordinært for hende, så vil hun med sikkerhed blive ovenud lykkelig for en kalender med 24 små pakker i. Det kan også være, at du synes, din mor har brug for en lækker surprise oven på alt julestressen. Hvorfor så ikke købe noget, som kan få dem til at glæde sig til at stå op hver morgen i december? Nemlig en Matas pakkekalender.

Prisen på en Matas pakkekalender

Matas Julekalender er et hit hvert år

Matas pakkekalender kan fås i tre udgaver – Advent, Classic og Lux. De er alle tre pakket ind i en smuk mønstret pose med tøset bånd og gennemsigtig papir omkring. Pakkekalenderne koster mellem 599 kr. til 999 kr. og har en skønnet værdi på mellem 1.056 kr. til 2.127kr., så man får virkelig noget for pengene, i forhold til at gå ud og købe produkterne enkeltvis i butikken! I 2013 fik man dobbelt op på points, hvis man købte en pakkekalender før den 9. november og samtidig var Clubmatas kunde.

Nyt indhold fra år til år

Pakkekalenderne har selvfølgelig et forskelligt indhold fra år til år, og så afhænger produkterne i kalenderen også af, om du tager Lux udgaven eller Advent. Typisk er der mange produkter fra Matas eget mærke i pakkekalenderen – det kan eksempelvis være vådservietter, granatæble creme til ansigtet eller den blå skintonic. Sidste år var der ud over dette også en lækker solskindspudder fra Rimmel, en kosmetikpung med stjerner i farven bordeaux og en let olie fra Face & Body. Den 24. december var gaven en lækker mascara – og hvilken pige vil ikke elske at have smukke lange vipper til juleaften og den 25. december, som ultimativt er en af årets store byture?

Hvis du allerede nu overvejer at købe en Matas pakkekalender til en, som du holder af – eller måske bare som en ”til-mig-fra-mig” gave til dig selv, så skal du huske at være hurtigt ude, for pakkekalenderne er utrolig populære og efterspurgte og bliver nærmest revet ned fra hylderne. Du køber dem på Matas.dk

Ps. Husk også at se vores andre pakkekalender ideer til hende.

PPS. Se også indholdet af en The Body Shop pakkekalender

2 thoughts on “Forkæl din mor, søster eller veninde med en Matas pakkekalender 2019

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *