Forær hende en lækker Makeup julekalender og spred glæde

Indhold i en The Bodyshop luksus pakkekalender

Som verdenen bliver mere moderne, så bliver julen også moderniseret. Den ellers traditionelle julekalender kan nu fås i alle former og farver, så enhver kan få glæde af julekalenderen. Dette er fantastisk, da julekalenderne har samme formål lige meget hvilken type julekalender, det er! Julekalenderens formål er at sprede lidt lys hver dag i en ellers mørk tid. Den er med til at glæde folk og med til at samle folk om noget hyggeligt. Selvfølgelig er det også et smart middel til at tælle ned til hele december måneds højdepunkt – juleaften. Og hvorfor ikke tælle ned på noget lækkert makeup?

Har du ikke tid nok?
Hvis du gerne vil glæde en med en god pakkekalender, men simpelthen ikke har tid til at sammensætte den selv, så kan vi anbefale dig at købe din pakkekalender online hos Danmarks største shop, Pakkekalender.dk

Julekalender med makeup

Se og find en Matas pakkekalender

Fordi der netop er så bredt et udvalg af julekalendere, så er der selvfølgelig også makeup julekalendere. Dette er ikke en ny tilføjelse til markedet, men det gør dem langt fra kedelige! Som makeup verdenen gror, så gror makeup julekalenderne også, og i dag er der et kæmpe marked med mange muligheder, uanset hvilke mærker, du bruger til hverdag. Du kan både få en billig makeup julekalender og en dyrere makeup julekalender. En kalender med det, du plejer at bruge, eller en kalender med noget nyt og spændende. En makeup julekalender er også meget velegnet til teenagedatteren eller din søde veninde eller kæreste, der fortjener lidt ekstra hygge i juletiden.

Hvor købes makeup julekalendere?

Forhandlere

Leveringstid

Pris

 

Matas pakkekalender Classic

1-2 hverdage

599 kroner

Læs mere

Matas pakkekalender Luksus

1-2 hverdage

999 kroner

Læs mere

Matas Adventskalender

1-2 hverdage

699 kroner

Læs mere

BodyShop pakkekalender (flere slags)

3-7 hverdage

Fra 395 kroner

Læs mere

Makeup Julekalender fra Billigvoks

1-3 hverdage

299 kroner

Læs mere

Julekalender fra HouseofStars

1-3 hverdage

Fra 599 kroner

Læs mere

Adventskalender fra HouseofStars

1-3 hverdage

599 kroner

Læs mere

Køb en The Body Shop pakkekalender

En julekalender med makeup kan købes mange steder, og de forskellige forhandlere har forskellige kalendere, der matcher de mærker, de almindeligvis sælger makeup i.

Du kan eksempelvis få Benefit makeup julekalender, Mac makeup julekalender, Technic makeup julekalender og Hot makeup julekalender i den lidt mere luksuriøse ende. Hvis du ønsker en lidt billigere kalender, så er det heller ikke umuligt! F.eks. kan du nemt finde en makeup julekalender i Matas, hvor du også kan købe en makeup Revolution julekalender og typisk også andre kalendere inden for skønhed, hår, styling og makeup.

Hvis det stadig ikke rigtig er dig, så er der de seneste år kommet mere og mere frem i supermarkederne. F.eks. har man før kunnet finde en Bilka makeup julekalender og en Netto makeup julekalender, der enten er spotvarer af de kendte mærker eller billige makeup julekalendere med discount makeup.

Hvem vil kunne bruge en makeup julekalender?

The Body Shop Pakkekalender 2017

Alle, som er interesseret i makeup, kan have gavn af en makeup julekalender. Det er en julekalender, der giver dig en blanding af rejsestørrelser og normal størrelse produkter. Så med denne julekalender, kan du nemt prøve at bredt udvalg af makeup, og du kan tilføje nye lækkerier til din makeup samling.

Det er en ideel julekalender til den allerede kendte makeup elsker, da det vil være en sjov tilføjelse til en eksisterende samling. Men den kan også sagtens fungere til en, som er ny i makeup verdenen og ønsker at eksperimentere med makeup uden at købe alle størrelserne i fuld størrelse med det samme! Perfekt til teenagepigen, der netop er startet med at bruge makeup.

Lav din egen makeup julekalender

Matas Julekalender er et hit hvert år

En julekalender behøver ikke at være voldsomt dyr, og du kan virkelig nemt lave den selv – enten til dig selv eller til én, du vil glæde. Du kan enten benytte dig af en skabelon fra f.eks. House Doctor, eller du kan lave din helt egen. Her skal du blot have en base, hvor du kan tilføje 24 låger, kasser, poser eller lignende.

Herefter går du ud og køber makeup. Hvis du laver en bred blanding af mascara, eyeliner, lip liners, læbestifter, blushes, øjenskygger, osv., så er du i hvert fald godt dækket ind. Det er muligt at købe luksus rejsestørrelser for en billig penge, men ofte kan du også få almindelige rejsestørrelser rigtig billigt, og som et lille tip kan du ofte få dem med, når du handler normalt, som en prøve. Hvis du gemmer de prøver i løbet af året, så vil du kunne lave en hjemmelavet makeup julekalender næsten gratis.

Køb eventuelt i 5 – 9 stk i fulde størrelser og resten i prøver.

God fornøjelse!