Kinder julekalender

Chokolade julekalendere vil for evigt være et kæmpe hit hos børn, såvel som voksne. Julekalendere er med til at få folk i dejligt julehumør, da det er en tilbagevendende tradition, som alle holder af. De bringer glæde hos alle med en daglig overraskelse, der – især for børnenes vedkommende – skaber lidt ekstra hygge og gør det mere overkommeligt at være tålmodig frem til årets højdepunkt.

Forskellige Kinder julekalendere

Kinder julekalender 2020 er en sikker vinder – ligesom alle de forgange år. Kalenderne findes i en variant til enhver smag.

Har du ikke tid nok?
Hvis du gerne vil glæde en med en god pakkekalender, men simpelthen ikke har tid til at sammensætte den selv, så kan vi anbefale dig at købe din pakkekalender online hos Danmarks største shop, Pakkekalender.dk

Kinder maxi mix julekalender

Den traditionelle Kinder julekalender er maxi versionen, hvor alle de klassiske og elskede varianter af Kinder chokolade gemmer sig bag lågerne, for eksempel kinderæg. Udenpå kalenderen er afbilledet indhold og antal, så overraskelsen er, hvor de forskellige chokolader gemmer sig.

Kinder mini mix julekalender

Den billigere version af maxi julekalenderen er mini versionen, der indeholder mindre stykker chokolade. Typisk Kinder chokolade i forskellige julemotiver.

Kinder julekalender med eget foto

Kender du én, der er vild med Kinder chokolade, og som forkæler lidt ekstra forkælelse i december? Så køb en personlig julekalender med et selvvalgt foto udenpå og lækker Kinder chokolade indeni.

Kinder julekalender med kinderæg

Er favoritchokoladen kinderæg, kan du lave din egen version af julekalenderen og hænge 24 kinderæg på en snor, eller pakke dem flot ind og lægge i en pæn kurv. Overraskelsen er lille, men glæden er stor.

Kinder julekalendere bliver måske markedsført som et produkt, der henvender sig mest til børn. Men det skal da ikke holde de chokoladeglade voksne væk. Kinder chokoladekalendere hitter hos folk i alle aldersgrupper. Så køb en chokolade kalender til dig eller din kæreste og oplev glæden hver dag i december.

Kinder julekalender pris

De klassiske julekalendere er meget efterspurgte, og det afspejles i priserne. Der er mange som er villige til at betale en høj pris for de glædebringende kalendere med den lækre chokolade. Kinder kalenderen ligger dog i den billigere ende og den originale version har en vejledende udsalgspris på omkring 130 kr.

Du kan købe din Kinder julekalender i Føtex eller Bilka eller flere steder online, hvor du er sikker på ikke at gå forgæves, og hvor priserne indimellem er lidt lavere.

Hvis du gerne vil spare lidt penge og enten bor i Sønderjylland eller alligevel skal en tur over grænsen i løbet af efteråret, kan du købe en Kinder julekalendere i Fleggaard. Her kan du ofte finde din julekalender til en noget lavere pris. Ligesom så meget andet slik og chokolade, er det oftest billigst at købe det ved grænsen til Tyskland.

Hvorfor købe en Kinder julekalender?

Hvis du er i tvivl om, hvorfor du egentlig skal anskaffe dig en Kinder julekalender lige netop nu, så lad dig her blive overbevist. De fleste børn ser frem til december. Der bliver hygget lidt ekstra og slækket på dagligdagens regler. Glæd dit barn med julekalender og se smilet på læben hver dag, når dagens låge skal åbnes.

Julekalenderen er samtidig med til at skabe julestemning. Du kan sætte den frem i god tid, hænge den på væggen og lade den være en del af juleudsmykningen. Den vil minde dig – og ikke mindst dine børn – om, at det snart er jul. Derfor kan du stille og roligt gå og glæde dig lidt ved tanken om de dejlige decemberdage.