Rom julekalender


Julekalender med rom

24 flasker rom i hele december

Som årene går, skrider udviklingen kun frem. Dette betyder, at vores traditioner bliver modificeret – herunder de ellers fastlagte juletraditioner og den elskede julekalender. Julekalenderen har i rigtig mange år været en fast tradition i december, og det er noget, alle i dag har stiftet bekendtskab med i sit liv. Det er en tradition, som vi ser i stort set alle børnefamilier, men det er ikke kun en børneting længere. I dag er der julekalendere til alle aldersgrupper, køn og typer. Det sjove og hyggelige ved en daglig overraskelse i juletiden behøver ikke stoppe, selvom du er vokset fra legetøjskalenderen! Glæd for eksempel én, du holder af, med en julekalender med 24 forskellige rom.

Julekalender med rom

Forhandlere

Leveringstid

Pris

 

Pakkekalender med premium rom

2-5 hverdage

1.895 kroner

Læs mere

Adventskalender med premium rom

2-5 hverdage

329 kroner

Læs mere

24 world class rum

1-3 hverdage

679 kroner

Læs mere

Den originiale rom julekalender

1-3 hverdage

540 kroner

Læs mere

Du kan få julekalendere, der passer til dagens afsnit i tv, chokolade julekalendere og julekalendere med legetøj, men kender du en voksen, der skal forkæles lidt ekstra i den søde tid, bør du overveje en julekalender med rom! Denne julekalender, kan gøre december måned lidt sjovere og gøre de mørke dage lidt lysere! En julekalender med rom er en rigtig god mulighed til alle, der godt kan lide rom eller ønsker at lære lidt mere om de forskellige typer af rom.

Til romelskeren eller dit voksne barn

Den originale rom julekalender

Kalenderen er perfekt til den engagerede romelsker, der vil få muligheden for en lille lækkerbisken til kaffen hver dag.

Julekalenderen med rom er også en sjov mulighed til de voksne børn, der er vokset fra kalendere med legetøj og chokolade.

Hvis du synes, at rom hver dag bliver for meget, så kan du nemt dele kalenderen med en ven eller med kæresten, hvor du så kun for rom hver anden dag. Du kan selvfølgelig også samle sammen og gemme dem til en hyggelig anledning eller den næste julefrokost.

Forskellige rom julekalendere

Voksen_julekalender__orld_class_rom

Der findes mange forskellige typer af rom, og derfor et der par forskellige rom julekalendere på markedet. Der er sikkert også én, der passer til dig eller én, du holder af!

Rom julekalender 1423

Du kan finde en fin rom julekalender fra 1423, som giver dig en rom i verdensklasse! Det er klart toppen af rom julekalendere, men er også i en lidt højere prisklasse. En rom julekalender 1423 går du derfor ikke galt i byen med, hvis du ønsker at glæde en rom-elsker!

Rom julekalender 2020 – 24 days of christmas

Der er også den klassiske rom julekalender 2020 – 24 days of christmas, som er en smart lille julekalender, der bringer 24 forskellige små smagsprøver på rom. Kender du én, der for nyligt er blevet glad for rom, eller kunne du selv tænke dig at smage lidt forskellige varianter, er det et rigtig godt bud.

Rom julekalender special edition

En rom julekalender special edition er nok den sjoveste af alle. Her får du en helt særlig julekalender. En special edition fås hos forskellige producenter og varierer år for år. Skynd dig, for udbuddet er som regel begrænset. En julekalender special edition samler alle de bedste rom på markedet i små flasker med forkælelse til juledagene.

Hvor køber jeg en rom julekalender?

Forhandlere

Leveringstid

Pris

 

Pakkekalender med premium rom

2-5 hverdage

1.895 kroner

Læs mere

Adventskalender med premium rom

2-5 hverdage

329 kroner

Læs mere

24 world class rum

1-3 hverdage

679 kroner

Læs mere

Den originiale rom julekalender

1-3 hverdage

540 kroner

Læs mere

En rom julekalender kan købes mange steder – både i fysiske butikker og på nettet. Du vil opleve, at de allerede er ude hos forhandlerne omkring oktober måned. Mange forhandlere får julekalendere med alkohol i begrænsede mængder, da det stadig er fåtallet, der vælger denne form for julekalender, og du skal derfor være hurtig.

Kalenderne kan som regel også købes hos alkohol- og vinspecialister i større byer. Det er dog op til forhandlerne selv, om de vil føre julekalendere eller ej.

TIP: Er du en smule kreativ, kan du selv lave en rom julekalender ved at indkøbe små flasker rom – eller forskellige flasker spiritus – og pakke ind og nummerere.