En øl pakkekalender til mænd er et STENSIKKERT hit i december måned

Pakkekalender med lækre øl specialiteter

 

Tænker du også, at en øl pakkekalender er den ideelle gave at give til manden eller kæresten, så læs mere. Julen står for døren – før end du aner, og der er så mange ting, som skal forberedes. Mange af de hyggelige traditioner vi har starter jo allerede før december måned. Nedtællingen med kalenderlys, advents- og pakkekalender indledes i det vintermørke november, hvor vi begynder at glæde os og måske så småt tænker på julegaver, pynt og julekalendere.

Har du ikke tid nok?
Hvis du gerne vil glæde en med en god øl pakkekalender, men simpelthen ikke har tid til at sammensætte den selv, så kan vi anbefale dig at købe din pakkekalender online hos Maggies, hvor der er gratis fragt.

Giv en øl pakkekalender

I de seneste år er det blevet mere og mere populært at give pakkekalendere til andre end børn, således findes der et stort udvalg af skræddersyede kalendere til voksne. En sjov ide til ham eller hende er en øl pakkekalender.

En øl pakkekalender tænker du, det er da nemt! Så skal jeg bare ned i Netto og købe 24 juleøl og pakke dem pænt ind! Og det kan du også, men…

Den nemme løsning

Årets bedste øl julekalender

Der er faktisk en løsning, som er endnu nemmere og måske endda også lidt sjovere. Bestil en øl pakkekalender på nettet og få den leveret lige til døren – eller til arbejdspladsen hvis det skal være en hemmelighed indtil den 1. december.

For det første så køber de hjemmesider der sælger øl pakkekalendere stort ind og det betyder, at du ofte kan spare lidt penge. For det andet, så vejer 24 pakkekalender godt til, så det er tungt at slæbe så mange øl med hjem.  For det tredje, så tager det hurtigt nogle timer at pakke 24 øl ind. Vi taler af erfaring. Og for det fjerde så er de eksperter i øl og ved præcis hvilke spændende øl der findes derude.

Det er en hyggelig gave, og din partner vil helt sikkert synes, det er sjovt at have noget at pakke ud hver morgen. Så kan man også glæde sig lidt mere til fyraften.

Hvem er den til?

Leveringspris

Leveringstid

Samlet pris

 

Øl pakkekalender

 GRATIS

1-3 hverdage

599 kroner

Læs mere

Hvor finder jeg en øl pakkekalender?

Der er efterhånden mange steder, du kan købe en øl pakkekalender, særligt på nettet. Og der er mange forskellige slags. Nogle forhandlere laver en kalender med udelukkende deres egne øl og andre blander en masse special-øl, så spændingen holder lige til juleaften. På den måde får man mulighed for at smage forskellige øl og måske opdage en ny favorit.

Hvad koster det?

Det behøver ikke at være så dyrt. En pakkekalender med 24 øl i gaveæske kan fås for omkring 600 kr. Det er 25 kr. om dagen, men så får man også en sjov juleindpakning med og ofte levering til døren. Og selvfølgelig sparer man arbejdet og besværet med at finde 24 øl og pakke dem pænt ind inden den 1. december. Så har man bedre tid til faktisk at være sammen med kæresten eller familien.

Hvorfor give en pakkekalender?

Vi holder alle af at få gaver, så det er en sjov måde at tælle ned til juleaften. Og julekalendere er bestemt ikke kun for børn. En julekalender med procenter bag lågerne er helt sikkert ikke særligt børne-egnet, så den kan mor og far få for dem selv. Men børnene vil nok synes, det er sjovt, at mor og far også har deres egen kalender og tæller ned til den store aften sammen med dem. Hvis du har købt pakkekalenderen på nettet, vil det jo også være en overraskelse for dig hver dag, når der skal åbnes en ny låge! Og er du heldig, så får du også en smagsprøve på de gyldne dråber.

Hvem er den til?

Leveringspris

Leveringstid

Samlet pris

 

Øl pakkekalender

 GRATIS

1-3 hverdage

599 kroner

Læs mere

Du kan som sagt selv lave en øl pakkekalender til din mand, men der er også mange steder på nettet, hvor du kan finde dem, og de kommer hjem til dig færdigpakket og lige til at gå ombord i. Hvem der dog bare var så heldig at få sådan en….