Forkæl dine nærmeste med en lækker og hyggelig adventskalender

En adventskalender har den fordel, at man kun skal finde 4 gaver, og på den måde kan gaverne ofte være lidt dyre end i en pakkekalender. Det er tit de lidt større børn eller voksne, der kan få adventsgaver, og derfor vil ideerne primært være henvendt til de større børn og voksne. Hvis man vælger at lave en adventskalender, har man god mulighed for at gøre noget ud af hver eneste gave, da der som sagt kun er fire.

Der er mulighed for at gøre pakkerne personlige, og derfor noget den pågældende person ikke lige glemmer. Der er forskellige måder, at give gaverne på, fx at hænge alle fire gaver op i vinduet eller rundt i soveværelset/værelset. Eller man kan putte dem i sokken hver søndag. Der er også mulighed for at lave en lille skattejagt hver søndag, hvor gaven skal findes et sted i huset/haven.

Har du ikke tid nok?
Hvis du gerne vil glæde en med en god pakkekalender, men simpelthen ikke har tid til at sammensætte den selv, så kan vi anbefale dig at købe din pakkekalender online hos Danmarks største shop, Pakkekalender.dk

At kunne glæde sig til en gave hver søndag morgen i en måned, er altså bare skønt, både for børn og voksne, uanset hvor meget gaven har kostet. Det er en rigtig god måde at glæde sin mand, kone, kæreste eller børn på.

Ideer til din adventskalender:

 1. En oplevelsesgave
 2. ”Gavekort” til lækker 3-retters hjemmelavet middag om aftenen.
 3. Noget lækkert tøj, som vedkommen mangler
 4. En adventskrans eller juledekoration. Dette skal gives 1. Søndag.
 5. En skrabejulekalender
 6. Kælk, som kan bruges til en kælketur senere på dagen
 7. En tallerken, hvorefter du tager tallerknen med ud og beder ham/hende blive liggende, og så laver du en lækker brunch til jer begge to.
 8. Biografbilletter
 9. iPhone cover
 10. Høretelefoner
 11. Smykker. Ur, øreringe, halskæde, armbånd eller ring
 12. Bodylotion eller creme til ansigtet
 13. Blomster i en flot vase
 14. Billetter til fodboldkamp, teaterstykke, stand-up eller koncert

Find flere gode ideer til adventsgaver

Eller se de her gaveideer til børn:

Adventsgaver til børn

Du skal jo egentligt kun bruge fire adventsgaver, men nu fik du 14 gode ideer. Så har du lidt at vælge mellem! Hvis du tidligere har overrasket din kæreste, mor, søn eller en helt anden med en adventskalender, så skriv hvad du købte i kommentarfeltet herunder.

Så kan du hjælpe andre i samme situation!

1 thought on “Forkæl dine nærmeste med en lækker og hyggelig adventskalender

 1. Mor Janne

  Hjemme hos os plejer vi normalt at købe en pakkekalender til vores tre børn, men i år har vi valgt at købe adventsgaver i stedet. Dels fordi det sparer en masse tid, men samtidigt er det også sjovere at give de lidt større børn en større gave som de kan få mere glæde af.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *