En god pakkekalender kan bringe liv i selv den dovneste teenager

Pakkekalender til teenager

De fleste børn elsker jul og forbinder den med godter, nisser og ikke mindst en masse gaver! Dit barn eller barnebarn har med garanti været vant til enten at få en pakke,- eller adventskalender hver jul, og ønsker du at føre denne hyggelige tradition videre, selvom han/hun nu er blevet teenager? Som forælder eller bedsteforælder af en helt anden generation kan det være svært at vide, hvad man skal købe til sin teenager. Det kan være udfordrende nok at finde en fødselsdagsgave, og så at skulle finde 24 små gaver til en pakkekalender, som han/hun også bliver glad for, kan føles som en umulig opgave! Der er dog mange muligheder på internettet, hvor du kan købe en samlet pakkekalender til både piger og drenge. Derudover har BodyShop og Matas også lavet pakkekalendere, som er en god ide til teenager-pigerne.

Har du ikke tid nok?
Hvis du gerne vil glæde en med en god pakkekalender, men simpelthen ikke har tid til at sammensætte den selv, så kan vi anbefale dig at købe din pakkekalender online hos Danmarks største shop, Pakkekalender.dk

Populære valg

Leveringstid

Samlet pris

 

Den populære pakkekalender fra Matas

1-3 hverdage

Fra 499 kroner

Læs mere

Lækkerier fra The Body Shop

3-7 hverdage

395 kroner

Læs mere

Jelly Bean julekalender til de seje teenagere

1-2 hverdage

179kroner

Læs mere

Lakrids kalender fra Johan Bulow

2-3 hverdage

299 kroner

Læs mere

Gaver til enhver smag

1-3 hverdage

 599 kroner

Læs mere

Kalender med Danmarks bedste karameller

1-2 hverdage

269 kroner

Læs mere

Sammensæt en pakkekalender med gadgets

1-2 hverdage

Fra 249 kroner

Læs mere

Hvis du alligevel gerne vil give en mere personlig pakkekalender, men mangler inspiration til indholdet, så kan du læse med her.

I de fleste tilfælde er det moderen, som laver en pakkekalender til deres teenager. De fleste synes, at det er nemmest at finde noget til pigerne, da man bedre kan relatere til dette, mens det straks er værre at finde en gave til ens søn for få penge.

Ideer til pakkekalender-gaver til teenagerpigen:

Find flere ideer til hende

Matas Julekalender er et hit hvert år

Ideer til pakkekalender-gaver til teenagerdrengen:

Find flere ideer til ham

Dette var en lille inspirationsguide til, hvad du kan give din teenagerdatter eller teenagersøn i pakkekalender. Du kan også altid gå på jagt i diverse supermarkeder, og ellers har butikker som TIGER og Søstrene Grene også altid mange små, sjove ting til pakkekalendere op til jul. Så kan du være klar til at overraske din teenager den 1. december med en flot og personlig pakkekalender, som vil gøre det lidt nemmere at komme ud af sengen om morgenen, og som han/hun med garanti vil blive glad for!

Se også disse færdige pakkekalendere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *