Chokolade julekalender


Elsker chokolade

Julekalenderen er i de fleste danske hjem en ting, der absolut ikke må mangle i julen. De er indbegrebet af julehygge, og hos mange, især børn, ville det slet ikke være rigtig jul uden. Julekalendere bringer altid smil og glæde frem, for hvem synes ikke godt om at få en lækker overraskelse hver dag?

Én af de mest almindelige og mest elskede julekalendere i de danske hjem, er den velkendte chokolade julekalender. Chokolade julekalenderen findes i rigtig mange forskellige udgaver, både til børn og voksne. Der findes helt sikkert nogle til enhver smag, uanset om du foretrækker lys, mørk eller hvid chokolade. De kan fås med nødder, hindbær, lakrids eller hvad end du bedst kan lide din chokolade med.

Populære valg

Leveringstid

Samlet pris

 

Fyldt med lækre chokoladespecialiter

1-3 hverdage

 549 kroner

Læs mere

Summerbird i flere størrelser

1-3 hverdage

Fra 225 kroner

Læs mere

Luksus chokolade i flere afskygninger

1-3 hverdage

Fra 249 kroner

Læs mere

Økologisk chokolade

1-3 hverdage

349 kroner

Læs mere 

Økologisk, laktosefri eller vegansk?

summerbird pakkekalender med chokolade

Summerbird pakkekalender med chokolade

De seneste år er der desuden kommet mange andre variationer af de originale chokoladekalendere på markedet i form af f.eks. økologiske, laktosefri, glutenfri, sukkerfri og veganske chokolade julekalender, så de fleste efterhånden kan være med på den hyggelige tradition, uanset spisevaner og evt. sygdomme eller allergier.

Julekalenderne varierer ikke kun i indhold, men også i pris. De helt simple standardjulekalendere med mælkechokolade kan ofte fås rigtig billigt. Så selvom pengene kan være små op til jul, er der stadig plads i budgettet til en nedtællingschokolade om dagen.

Nogle af de mest populære chokolade julekalendere 2020 er følgende:

Chokolade julekalender til voksne:

Aalborg chokolade julekalender
Vejl. pris: 250 kr.

Lindt chokolade julekalender
Vejl. pris 250 kr

Summerbird chokolade julekalender (køb her)
Vejl. pris 210-448 kr.

Sv. Michelsen chokolade julekalender
Vejl. pris 225 kr.

Chokolade julekalender til børn:

Kinder chokolade julekalender
Vejl. pris 100 kr.

Tom’s chokolade julekalender
Vejl. pris 80 kr.

M&M’s chokolade julekalender
Vejl. pris 80 kr.

Disney chokolade julekalender
Vejl. pris 100 kr.

Smarties chokolade julekalender
Vejl. pris 80 kr.

Chokoladeoverraskelser til voksne

Populære valg

Leveringstid

Samlet pris

 

Fyldt med lækre chokoladespecialiter

1-3 hverdage

 549 kroner

Læs mere

Summerbird i flere størrelser

1-3 hverdage

Fra 225 kroner

Læs mere

Luksus chokolade i flere afskygninger

1-3 hverdage

Fra 249 kroner

Læs mere

Økologisk chokolade

1-3 hverdage

349 kroner

Læs mere 

Førhen var chokolade julekalendere udelukkende til børn, men det bliver mere og mere almindeligt, at voksne også nyder et lille stykke forkælelse hver dag i julemåneden. Julekalenderne til voksne indeholder ofte dyrere og mere eksklusiv chokolade.

Ønsker du at give din kæreste, kone eller mand en julekalender, kan du være snedig og købe én af de såkaldte kærestekalendere, hvor der gemmer sig hele to stykker chokolade bag hver låge. Nyd bl.a. den lækre chokolade fra Lindt med din udkårne.

Personlig chokolade julekalender

Personlig chokolade julekalender

Vær kreativ og lav en personlig hilsen i chokolade

Er du lidt kreativ og vil gerne gøre noget ekstra for én du holder af, kan du vælge at lave en chokoladekalender selv. På den måde kan du mixe en kalender af al den chokolade, modtageren kan lide, frem for at holde dig til en enkelt producent. Pak kalenderen flot ind i f.eks. folie og gavepapir, eller køb en kalender uden indhold og læg selv chokoladen bag lågerne.

Mange butikker, bl.a. Photocare, tilbyder også at lave mere personlige chokoladejulekalendere. Du kan oftest vælge mellem kendte julekalendere, og derefter få trykt dit eget billede udenpå kalenderen. Det kan være et billede af dig og din familie, eller det kan være et billede af dit yndlingsfodboldholds logo. Det kan også være en sjov måde at give dit barn en unik julekalender med hans eller hendes yndlingschokolade i.

Køb din chokoladekalender i god tid

Julekalender - Luksus Marcipan Chokolade

Julekalender – Luksus Marcipan Chokolade

De mest almindelige chokoladejulekalendere kan købes i f.eks. Føtex, Netto eller Bilka. Som regel kan de allerede købes, når julevarerne indtager hylderne i oktober. Online kan de fleste julekalendere købes fra nogenlunde samme tid, så de er klar til 1. december. Køb din chokoladejulekalender i god tid, da de er populære, og nogle af dem bliver hurtigt udsolgt eller laves kun i begrænset antal.

Måske er 2020 året, hvor du, eller én du holder af, skal have en chokoladejulekalender. Der findes næppe nogen bedre måde at tælle ned til jul på end med et stykke lækkert chokolade hver dag. Det største problem er, hvilken af de mange forskellige varianter af julekalendere du skal vælge i år.