Paw Patrol julekalender


Paw Patrol Julekalender

Se de forskellige kalendere her

Julekalendere er nærmest en fast tradition i danske hjem, og især i børnefamilierne. Børnene elsker julekalendere, og børn i alle aldre ser frem til, at det langt om længe bliver jul, og de ser frem til at modtage årets julekalender. Fordi der er så mange forskellige typer børn, er julekalenderne også et voksende marked. Du kan snart få julekalendere i alle former, farver og til alle typer! Der er endda voksen julekalendere! Men da børnene er den største målgruppe i julekalendere, er der selvfølgelig det største udvalg til dem. Nogle af de mest populære julekalendere er varianterne med Paw Patrol.

Favoritter

Leveringstid

Pris

 

Paw Patrol julekalender 1

 1-2 hverdage

150 kroner

Læs mere

Paw Patrol julekalender 2

1-2 hverdage

240 kroner

 Læs mere

Paw Patrol julekalender 3

1-2 hverdage

 120 kroner

Læs mere

Opdatering i september: Det kan også tænkes at Coop og Legen.dk kommer til at forhandle Paw Patrol pakkekalendere. Lige pt. har de dem dog ikke.

Hvorfor vælge en Paw Patrol julekalender?

Paw Patrol Julekalender

Den pt. billigste pakkekalender

Du skal vælge en Paw Patrol julekalender, da det er et sikkert valg. Den er ideel, hvis du er i tvivl om, hvad dit barn kan lide, da de fleste børn, drenge som piger, har stiftet bekendtskab med Paw Patrol via tv-serien eller bare via legetøj.

Med en Paw Patrol julekalender tilføjer du ekstra sjov til den ellers traditionelle julekalender, men du inkluderer også netop dit barn, da det er barnets interesse, der præger julekalenderen. Det er desuden en nem måde at gøre en lille ting, som vil glæde dit barn igennem hele december. Barnet kan snakke med sine venner om julekalenderen, da mange børn vil have netop dén kalender i 2020.

Find den billigste pris

Paw Patrol pakkekalender

Kan købes hos EuroToys.dk

Julekalenderne skifter meget alt efter, hvad der er populært, men noget, som børnene har været helt vilde med de seneste par år, er en Paw Patrol. Paw Patrol er en tv-serie, hvor der er en gruppe hunde, der med deres menneskeven redder verden. Paw Patrol har i flere år været et hit hos børnene og er derfor en rigtig god valgmulighed. Da Paw Patrol er så udbredt, kan du få en Paw Patrol julekalender nærmest alle vegne.

Du skal også være opmærksom på, at der er forskel på julekalenderne år for år. Det vil sige, at Paw Patrol julekalender 2020 ikke indeholder det samme som Paw Patrol julekalender 2020. Det er på den måde nemt for dit barn at tilføje nyt legetøj til sin Paw Patrol samling med en årlig julekalender.

Vi har nedenfor lavet en lille liste over de forskellige Paw Patrol julekalender med vejledende priser. Julekalenderne skifter år for år, og der kan derfor sagtens risikere at være nyheder inden for Paw Patrol julekalendrene i år.

Paw Patrol Skye julekalender
Vejl. pris. 149 kr.

Paw Patrol Spin Master julekalender
Vejl. pris. 184 kr.

Paw Patrol julekalender med alle hunde
Vejl. pris 108 kr.

Paw Patrol Bingo julekalender
Vejl. pris 96 kr.

EuroToys.dk har pt. det største udvalg 

Forskellige Paw Patrol julekalendere

Ligesom med f.eks. Lego julekalender, så kan du også finde flere forskellige slags Paw Patrol julekalendere som vist ovenfor. Alt efter hvilken hund, der er dit barns yndlings, kan du få en julekalender med netop den hund eller en kalender, der indeholder alle karakterer i tv-serien.

Du kan altså både få en Chase julekalender og en Skye julekalender, men du kan selvfølgelig også få en blanding. Fordelen ved Paw Patrol er, at det er unisex legetøj, så alle kalenderne vil passe til dit barn, lige meget om det er en pige eller dreng.