Haribo julekalender

En Haribo julekalender er en sikker vinder til børnene i familien. Julekalenderen indeholder alle de lækre favoritprodukter. En julekalender er med til at skabe en hyggelig stemning og masser af glæde. Børnene vil hver dag glæde sig til at åbne dagens låge og se, hvad den indeholder. Glæden ved en Haribo julekalender holder hele 24 dage.

Haribo julekalender pris

Haribo julekalender er hvert år så populær, at den kan købes stort set alle steder. Haribo julekalender indhold er til enhver smag. Julekalenderen indeholder stort set det samme hvert år, hvilket er en blanding af de bedste og mest populære produkter. Hvis du i forvejen er glad for Haribo slik, er det næsten umuligt, at du ikke også vil elske Haribo julekalender 2020. Det er dog ikke kun smagen, der henvender sig til alle. I forhold til pris, så tillader Haribo julekalender 2020’s pris også alle at være med. Julekalenderen er nemlig ganske billig sammenlignet med andre slik- og chokolade julekalendere og i forhold til dens popularitet.

Har du ikke tid nok?
Hvis du gerne vil glæde en med en god pakkekalender, men simpelthen ikke har tid til at sammensætte den selv, så kan vi anbefale dig at købe din pakkekalender online hos Danmarks største shop, Pakkekalender.dk

Hvor kan Haribo julekalenderen købes?

Mange af de lokale dagligvarebutikker som Netto eller Bilka bestiller et begrænset antal af julekalendere hjem for ikke at have en masse i overskud efter jul. Du skal derfor være hurtig, hvis du skal nå at få fingrene i én af lækre Haribo kalendere til dig eller dit barn. Det kan være smart at bestille på nettet, så du er sikker på ikke at gå forgæves.

Det er ikke kun af praktiske årsager, at du bør købe julekalenderen i god tid. Det er hyggeligt at lade den stå fremme, så børnene kan glæde sig. Du kan også bruge en julekalender som den første adventsgave, hvis advent ligger inden 1. december.

Lav selv slik julekalender

Julekalenderen fra Haribo er en klassiker, men hvis du eller dit barn har haft den de sidste mange år, vil I måske prøve noget nyt. Køb en julekalender skabelon eller pak selv 24 fine slikgaver ind og nummerer dem. Hæng dem på en snor i loftet med klemmer eller læg dem i en fin kurv. Slikket kan være alle favoritterne fra Haribo eller en blanding af forskelligt slik, chokolade og andre snacks.

Hvem er Haribo egentlig?

Grundstenen til Haribo bliver lagt af Christian Hansen. Christian Hansen har arbejdet med sukkervarer siden cirka 1886, og i 1926 skaber han derfor Sukkervarefabrikken Danmark. Sammen med hans søn kører han fabrikken. De har tætte relationer til sukkervarefabrikker i Tyskland, og der finder de en importør, der kan lave lakrids i små figurformer. I 1930’erne stopper den udenlandske import dog, og Christian Hansens søn, Eckhof Hansen, beslutter sig for at lave Haribo Lakrids A/S i 1935. Hos Haribo tænker de meget over, at slikket ikke kun skal smage godt, men også skal se sjovt ud. I 1947 forsøger de sig med masser af farver, da de første Pinocchiokugler bliver skabt.

I 1970érne og 1980érne sker der en kæmpe udvikling hos Haribo. Mange af de produkter, du kan finde i butikkerne i dag, stammer fra den tid. Matadormix kommer for eksempel frem i 1983. Siden da har Haribo været et kendt og populært brand i både Danmark og udlandet.

Haribo er go’, og du går aldrig galt i byen med en julekalender fra Haribo med alt det populære slik.