En The Body Shop pakkekalender fra 2019 giver forkælelse hele december

Køb en The Body Shop pakkekalender

Julen er en dejlig tid, og det er samtidig også en måned, hvor vi skal være gode ved hinanden og ikke mindst os selv. Det kan gøres på mange måder, men hvis du ikke kan få nok af lækre velduftende beauty-produkter, så vil en pakkekalender fra Body Shop være den ultimative måde at forkæle dig selv på oven på alt julestressen!

Har du ikke tid nok?
Hvis du gerne vil glæde en med en god pakkekalender, men simpelthen ikke har tid til at sammensætte den selv, så kan vi anbefale dig at købe din pakkekalender online hos Danmarks største shop, Pakkekalender.dk

Du kan også vælge at give de 24 små julekalender gaver fra Body Shop’s pakkekalender til en, som du synes har fortjent en ekstraordinær skøn overraskelse i år – det kunne være en af dine bedste veninder eller måske din søster?

Se de lækre 2020 kalendere her!

3 varianter af en Body Shop pakkekalender

The Body Shop Pakkekalender 2017

The Body Shops bæredygtige pakkekalendere har tidligere (og igen i år) kunne fås i tre varianter. Den røde æske – Luxury – kostede 600 kr. og havde en værdi af 950 kr. Deluxe pakkekalenderen kom i en grøn æske og kostede 800 kr., mens den havde en værdi på hele 1.255 kr., og til sidst kunne du købe den ultimative skønheds-pakkekalender nemlig ’Ultimate’, og den lå selvfølgelig i en guldæske og kostede 1.000 kr. med en værdi på 1.985. De tre pakkekalendere er i nogle kæmpe papæsker, som indeholder alt, hvad de fleste piger kun tør drømme om. Kort sagt, den perfekte julekalender!

I pakkekalenderne er der altid noget til både ansigt, krop og hår. Sidste år indeholdt pakkekalenderen fra Body Shop ting som make-up fjerner, forskellige body butters, ansigtscreme, håndsæbe, en duft, mascara og meget mere – generelt er alle produkterne også nogle, som du kan finde i Body Shop’s butikker!

Hvis Body Shop generelt er en af dine yndlings brands inden for skønhed og pleje, så er en pakkekalender med 24 små gaver i også en god mulighed for at teste en masse af deres produkter. Normalt er man tilbøjelig til altid at vælge den body butter variant, som man plejer, men hvem ved – måske får du nu øjnene op for, at citron faktisk dufter langt bedre end mango? Forandring fryder, som man siger…

Nyd en beauty-gave hver morgen <3

Indhold i en The Bodyshop luksus pakkekalender

Se hele indholdet her

Body Shop’s pakkekalender er og bliver fantastiske, og allerede nu kan det være svært at vente på, hvad de finder på til julen i år. En ting er sikkert – hvis du ikke kan få nok af skønne dufte, lækkert makeup og gode cremer, så vil dette med sikkerhed blive din favorit pakkekalender nogensinde, og det vil samtidig også gøre det lidt nemmere at komme ud af sengen en kold december morgen, når du ved, at der venter dig en lille julekalender-beauty-gave! Hvis du vælger at give pakkekalenderen fra Body Shop som en gave, kan du nemt og hurtigt blive årets-datter eller årets-veninde!

Hvis det ikke skal være en pakkekalender fra Body Shop, så kan du også overveje Matas.

4 thoughts on “En The Body Shop pakkekalender fra 2019 giver forkælelse hele december

 1. Lamis

  Hejsa,
  Hvor kan man købe disse julekaldendere? Har i evt. Et link, eller er det noget man skal købe i sin nærmeste Body Shop butik?

  Mvh
  Lamis

  Svar
 2. Misse

  Hej 🙂

  Har prøvet at kigge på The Body Shop’s hjemmeside efter deres pakkekalendrer, i et par dage nu, men kunne ikke finde dem overhovedet, både på den danske side og den engelske.
  Har også prøvet linket, men så skriver den at den ikke kunne finde siden.
  Kan man overhovedet købe den online længere, eller skal man i butikken for at købe den??

  Venlig hilsen
  Misse

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *