Lakrids julekalender


Johan Bülow julekalender

Der er ingen vej udenom de populære kalendere fra Johan Bulow

Hvert år findes der et hav af chokolade julekalendere i diverse supermarkeder rundt omkring i Danmark. Hvis du ikke er den største chokoladegris skal du måske prøve en julekalender med lakrids. Julekalenderbranchen har igennem de seneste par år udvidet med julekalendere med alverdens indhold. Derfor kan du finde masser af lakrids julekalendere i 2020.

Hvilken lakrids julekalender skal jeg vælge?

Der er mange forskellige lakrids julekalender i 2020. De største lakridsjulekalendere kommer selvfølgelig for de anerkendte lakridsbrands som vi har her i Danmark.

I 2020 kan du købe en pakkekalender her:

Forhandlere

Leveringstid

Samlet pris

 

Wistore.dk (pakkekalender)

2-3 hverdage

299 kroner

Læs mere

Gucca (adventskalender)

1-2 hverdage

249,95 kroner

Læs mere

Kitchenone (adventskalender)

1-3 hverdage

300 kroner

Læs mere

Sammensæt selv en adventskalender

 1-3 hverdage

 Fra 260 kroner

Læs mere

Disse tre julekalendere er nok de bedste lakridsjulekalender i 2020. Bülow, House of Denmark A/S og 24 er i toppen af de mest anerkendte lakridsbrands i Danmark. De laver utrolig god lakrids af lækre råvarer og skaber derfor gode kvalitetsprodukter. De gode og anerkendte kvalitetsprodukter er selvfølgelig lidt dyrere end anden lakrids – men netop i juletiden skal der kræses lidt ekstra.

Julekalendere med din favoritlakrids

Ud over de populære lakridsbrands, er der også lavet lakrids julekalendere med klassikerne. I 2020 kan du købe lakridspibe julekalender og skipper lakrids julekalender. Disse julekalendere er lidt billigere end de tidligere nævnte. Julekalender med lakridspiber kan købes i større supermarkeder og online. Du kan også indimellem finde en lakrids julekalender i Aldi.

Lakrids julekalendere er i dag mindst lige så populære som chokolade julekalendere – blandt de voksne. Derfor er det en god idé at slå til med det samme. Julekalendere er hvert år yderst populære og kan hurtigt blive udsolgt. For at sikre dig din yndlingsjulekalender med lakrids, er det en god idé at købe den så hurtigt som muligt – bestil den eventuelt online, så du er fri for at gå forgæves. Det er også rigtig hyggeligt at have en julekalender stående derhjemme op til jul. De er altid dekorative og skaber god julestemning.

Lav din egen lakrids julekalender

Lakrids by Johan Bülow

Vælg selv den lakrids der skal i pakkekalenderen

Hvis du vil glæde én, du holder af, kan du lave din egen julekalender med lakrids til vedkommende. Du kan samle lækre lakridsprodukter fra forskellige producenter og pakke flot ind i cellofan eller små æsker som din helt egen og personlige julekalender.

Hvis du er i tvivl om, hvad din julekalender skal indeholde, så er der lidt ideer her:

  • Johan Bülow laver lækker lakrids. Især deres lakridskugler med chokolade er et kæmpe hit. Klassikkerne Lakrids A, Lakrids B, Lakrids C, Lakrids D og Lakrids E falder altid i god jord, og derfor kan du nemt bruge dem i din lakrids julekalender.
  • House of Denmark laver også særlig god lakrids. Deres produkter er ekstra smarte, når du skal lave en julekalender selv. Deres produkter kan nemlig købes i små portioner. Du kan for eksempel købe en enkelt XL lakridspibe eller et lakridshjul i en lille pose. Priserne er samtidig rigtig fine.
  • Klassikere som Haribo og Malaco laver altid god lakrids, som du kan købe i dit lokale supermarked, i slikbutikken eller online. Det er dejlige klassikere, som alle kender til og elsker. Priserne er samtidig for alle, da lakridsen ikke er så dyr som speciallakrids.

Når du har samlet din blanding af lækker lakrids, skal du blot sætte julekalenderen sammen. Dette kan du gøre på mange forskellige måder. Du kan købe en færdig julekalender, der indeholder 24 rum. Du kan også samle julekalenderen på en kreativ og alternativ måde. Måske skal din julekalender hænge på en snor? Måske skal den samles som 24 små gaver i en kurv? Det er kun din fantasi, der sætter grænser.

Forhandlere

Leveringstid

Samlet pris

 

Wistore.dk (pakkekalender)

2-3 hverdage

299 kroner

Læs mere

Gucca (adventskalender)

1-2 hverdage

249,95 kroner

Læs mere

Kitchenone (adventskalender)

1-3 hverdage

300 kroner

Læs mere

Sammensæt selv en adventskalender

 1-3 hverdage

 Fra 260 kroner

Læs mere