Chili Klaus julekalender 

chili

En juletradition, der fylder meget i de danske hjem, er den velkendte julekalender. Julekalenderen skaber glæde og julestemning hos børn såvel som voksne. Hvis du umiddelbart tænker, at julekalendere er forbeholdt børn, så tager du fejl. Julekalendere betyder måske mest for børn, men de kan også sagtens være til voksne. Supermarkederne er propfyldt med legetøjskalendere og chokoladekalendere med de smarteste Disney temaer. Mange steder både i fysiske butikker og på nettet forhandles også julekalendere til voksne. Én af de julekalendere, der hitter hos de voksne, er en julekalender fra Chili Klaus.

Har du ikke tid nok?
Hvis du gerne vil glæde en med en god pakkekalender, men simpelthen ikke har tid til at sammensætte den selv, så kan vi anbefale dig at købe din pakkekalender online hos Danmarks største shop, Pakkekalender.dk

Chili Klaus

Se mulighederne her

Chokolade med vindstyrke

Chili Klaus er kendt for sin hyllende morsomme YouTube video med Bubber – og for hans velsmagende (og stærke!) chokolade. Der ligger lidt til navnet, at Chili Klaus laver stærk chokolade. Hans chokolade er opdelt efter vindstyrke. Vindstyrke 1 skal eftersigende være for alle og her, hvor du ikke rigtig mærker noget. Når du når til vindstyrke 9, er der lejrbål i din hals. På den højeste vindstyrke 15 – og dermed også den stærkeste – står der blot: Husk, der er nogle, der elsker dig!

Chili Klaus julekalender 2020

Chili Klaus har selvfølgelig også lavet julekalendere. I 2020 hittede Chili Klaus julekalender i rød. Den havde navnet ”Chili-Jule-Kugle-Kalender” og gik helt op til den højeste vindstyrke nr. 15.

Hvis du nu er frisk på et Chili Klaus julekalender køb, så skal du selvfølgelig finde dig en Chili Klaus julekalender forhandler. Chili Klaus julekalender 2020 kan blandt andet købes i dagligvarebutikker som både Netto, Bilka og Føtex. Mange online butikker forhandler ligeledes kalenderen.

Versionen fra 2020 bliver et hit, såvel som kalenderne fra 2016 og 2020 var. Så der er intet, der bør holde dig tilbage. Julekalenderen er i god kvalitet, og den er ikke særligt dyr. Du kan købe julekalenderen for en pris i mellem 200 og 300 kr.

Chili Klaus julekalender er kilden til evigt sjov

Chili Klaus

Se mulighederne her

Ikke nok med, at Chili Klaus julekalender 2020 indeholder særdeles god chokolade og ikke mindst chili, så er den også kilden til en del sjov og ballade. Chili Klaus’ produkter er kendt for at være utroligt stærke til tider. Derfor kan der let gå sport i at se, om folk tør smage på en vindstyrke 15 (eller bare en 10’er). Hvis du googler lidt, kan du nemt finde mange sjove videoer af folk, der giver sig i krig med Chili Klaus julekalender 2020 eller 2016. Du kan få dit et godt grin og samtidig blod på tanden. Tør du? Måske som en udfordring med én, du holder af – og som er med på lidt sjov og spas.

Chili Klaus julekalender forhandler

Chili Klaus julekalender kan som tidligere nævnt købes i supermarkeder som Netto, Bilka og Føtex. Det er dog en god idé at være ude i god tid. Der er ofte et mindre sortiment af julekalendere til voksne, og de er ret populære. Da julekalenderne er i god kvalitet, laves de med omhu. De bliver ikke masseproduceret, og på et tidspunkt vil de blive udsolgt. Derfor er det en god idé at holde øjnene åbne. Chili Klaus er populær og kan hurtigt forsvinde fra hylderne i dit supermarked. De stærke julekalendere kan også købes på nettet. Det er nemmere, og sortimentet er som regel større.