En lav selv pakkekalender er den kreative løsning for dig der har tid

Er der en kreativ sjæl gemt i dig, og vil du gerne overraske en, som du holder af i julen? Så er det måske en DIY (lav selv) pakkekalender, som du skal i gang med at lave! Det kan være både sjovt og udfordrende at lave sin egen pakkekalender, men der er ingen tvivl om, at hende/ham som du giver den til, vil blive rørt og glad – ikke mindst fordi en hjemmelavet pakkekalender er yderst personlig, men det viser samtidig også, at du har gjort rigtig meget ud af det og gerne vil bruge tid på din kæreste, veninde, mor/far eller kollega. Pakkekalenderen kan du også lave til dig selv og hænge op i stuen eller soveværelset som julepynt. En dejlig lille gave til sig selv 🙂

I en pakkekalender skal der være 24 små ting, som man enten spiser, skraber eller pakker op hver morgen fra den 1. december hen til juleaften. Selvom du måske er kreativ og opfindsom, så kan det dog alligevel være svært for mange at finde på en sjov og anderledes lav selv pakkekalender! Hvis du mangler inspiration til din lav selv pakkekalender, kan du nedenfor finde nogle tips og ideer.

Har du ikke tid nok?
Hvis du gerne vil glæde en med en god pakkekalender, men simpelthen ikke har tid til at sammensætte den selv, så kan vi anbefale dig at købe din pakkekalender online hos Danmarks største shop, Pakkekalender.dk

Gode ideer til din lav selv pakkekalender

  • En nem og enkel lav selv pakkekalender til kæresten/manden/faderen er at købe 24 special øl og sætte en sød lille hilsen samt dato på for hver dag i december.
  • Find en masse gamle dåser og mal dem i forskellige farver, mens du sætter et lille rundt stykke papir på med et tal. I dåserne kan du for eksempel gemme julegodter og andet lækkert, så der er en lille overraskelse hver dag. Denne form for pakkekalender er både sjov, farverig – og ikke mindst miljøvenlig.
  • Tag en snor og hæng 24 små papirsposer op med træ-tøjklemmer og skriv efterfølgende tallene fra 1 til 24 derpå. Det ser fint, enkelt og pænt ud, og så kan du samtidig gemme små gaver deri.
  • Hvis du allerede har købt 24 små pakker, så i stedet for, at de bare ligger i en kurv, så kan du hænge dem op på en stor gren eller et lille plastikjuletræ – det pynter lidt ekstra og skaber en hyggelig stemning!
  • Bag en masse småkager og form hver enkel som et tal fra 1 til 24. Hæng dem så op på en rød snor fra et punkt til et andet i køkkenet, og du vil have en anderledes og meget appetitlig julekalender, som bare oser af jul og hygge!

Dette er en billig, nem og sjov måde at skabe en lav selv pakkekalender på, og så er det også en hyggelig ting at lave en kold dag i november, så man rigtig kan gå og glæde sig til december måned! Du kan finde mange flere gode ideer til din pakkekalender her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *