Send et gratis julekort og få også masser af gode ideer til teksten


Nu er det jul igen, nu er det jul igen! Og med julen følger alle de hyggelige forberedelser og traditioner. Gran og lys, bagværk og godter, julesange og nisser og hemmelighedskræmmeri om pakker. Der er nok at tage fat på og glæde sig over i juletiden. Julekortet er for mange en kær tradition, der er en selvfølge i december. Der er bedstemor i Kolding, faster Grete i Odense, tvillingerne på 5, og bedsteveninden som bor lige rundt om hjørnet, men som naturligvis også skal have en hilsen.

Start med at vælge et flot julekort:

Julemand med gaver
Snemand, julemand, rensdyr og nisse
Juletræ med gaver kort
Snemand glædelig jul kort
Julemanden siger Merry Christmas
Send en hilsen med et juletog som motiv
Flot julekugle kort
Online julekort med snemand
Lilla e-julekort med julekager
Online kort med julemanden og rensdyr
Julekort med Rudolf
Julesange e-kort
Juletræ siger glædelig jul
Glædelig jul kort
Merry Christmas kort
Let it snow kort
Skriv din hilsen:

Når du har trykket send, så lander kortet i modtagerens indbakke.

Hvis du allerede nu stresser lidt ved tanken om at skulle ud og købe julekort og bruge en formue på frimærker og dernæst skulle finde en postkasse at poste dem i, så træk vejret og læs videre. Du kan sende dit eget personlige julekort nemt, gratis og helt elektronisk fra din computer. Det er hurtigt og meget miljøvenligt. Du skal bare vælge et motiv, skrive din hilsen og så trykke på Send.

Hvorfor sende et gratis julekort?

I gamle dage hvor afstandene var større, og folk ikke havde mulighed for at ses så tit, måske fordi man boede langt fra hinanden, var et håndskrevet brev ofte den eneste måde at holde kontakten på. Julehilsnen var noget særligt, fordi den samlede op på året, der var gået, og mindede folk om den relation, de havde til hinanden, selvom de ikke kunne ses så tit.

Julekort kan virke helt overflødige nu om dage, hvor vi alle holder os opdateret på familie og venners liv på sociale medier, e-mail og SMS, men måske er det netop derfor, at det personlige julekort stadig vækker lykke. Dét at et andet menneske har tænkt på os og skrevet en julehilsen med tanke på, hvem vi er, er ikke noget man ser hver dag, hvor statusopdateringer dagligt bliver delt med hundredevis af venner. Som afsender er det også en helt igennem god følelse at have det overskud i juletiden at sende julehilsner til dem, man har kær.

Send et personligt julekort

Julekort motiverne passer til alle slags modtagere. Der er både de klassiske, lidt mere sprælske, sjove rensdyr og hyggelige snemænd, så sammen med din egen personlige tekst kan du sagtens gøre kortet personligt. Det er selvfølgelig gratis at sende julekortet her på siden, og der er ingen begrænsning på, hvor mange kort du kan sende, så kom bare i gang med at skrible.

Send et gratis julekort og
få ideer til teksten på den her side

Hvordan skriver man en god julekort tekst?

En personlig hilsen

Det er altid en god ide at være personlig, uanset om du skriver mange eller få julekort, handler det om modtageren. Det skal være en god oplevelse at åbne kortet og vide, at nogen tænker på én og har sendt en hilsen. Derfor kan du for eksempel nævne noget, som du ved, betyder noget for modtageren. Det kan være et haveprojekt, den nye bageblog som veninden ville begynde at skrive, eller måske et nyt job som din onkel er startet på for nyligt. Det gør din hilsen personlig og glæder modtageren, at du har taget dig tid til at inddrage noget fra deres liv.

Beretning fra året der er gået

Andre bruger anledningen til at skrive et sammendrag om året, der er gået, hvor man får fortalt venner og bekendte, som man måske ikke ser så tit, hvordan det går i familien, hvilke af børnene der har fået studentereksamen, og hvor sommerferien gik hen. Det er en god måde at holde den perifere vennekreds opdateret på store og små begivenheder i løbet af året.

Et særligt minde

Hvis du ikke ser personen så tit, kan du skrive om et særligt minde, som I deler. Det er rart at blive mindet om de gode stunder, man har haft sammen, specielt med dem man ikke ser så tit, og det er med til at bevare relationen mellem jer. Du kan også nævne en aktivitet eller et besøg, som du ser frem til, at I skal gøre sammen i det nye år.

Idéer til julekort tekst

Til Bedstemor

Kære Bedste

Du er den allerbedste Bedste, man kunne ønske sig. Jeg håber du får den dejligste jul og sender alle gode ønsker for det nye år. Vi glæder os til at komme på besøg igen snart – og spise flere af dine gode småkager! Jeg sender en pakke med posten sammen med dette kort, håber det når frem inden jul.

Kærlig hilsen

Sarah


Til familien I ikke ser så tit

Hej Mette og Kasper, Mathilde, Rasmus og lille Emma

Vi håber I har det godt. Det var hyggeligt at se jer til barnedåben, håber Emma vokser som hun skal, og Mathilde og Rasmus stadig er gode til at tage sig af deres lillesøster. Hele familien sender jer store julekrammere og ønsker jer en glædelig jul og et godt nytår.

Kærligst Ditte, Kasper, Carla og Emil


Til den juleglade

Nu’ det jul igen, nu’ det jul igen, og julen varer lig’ til påååååååske!!!

Kan du mærke det? Er du kommet i julestemning? Jeg har flettet julehjerter siden 8. november, og jeg er SÅ klar til juleaften. Glædelig 1. december! Nu er der kun 24 dage til!!!!

Jul og knas fra Claes


Til kæresten

Sødeste skat

Jeg har skrevet min ønskeseddel til Julemanden, og du var det eneste, der stod på den (med undtagelse af den Chanel parfume du ved nok!). Så du skal ikke blive overrasket, hvis du ser Rudolf med kanen udenfor dit vindue, og den hvidskæggede man kommer og putter dig i sin store sæk!

Møs fra din Janne


Til venneparret

Kære Bente og Poul

Jeg ved at I har haft et udfordrende år, men lad nu julefreden sænke sig. Her fra Tulipanvej sender vi de bedste ønsker for det nye år, og vi glæder os til mange skønne grillaftener, når vejret bliver til det igen.

Vi har ikke fået sat grillen væk, for Mogens har fundet en opskrift på andesteg på Weber’en, så det skal selvfølgelig prøves. Der krydses fingre, og jeg har også valgt at have en flæskesteg i ovnen, som vi plejer!

De bedste hilsner fra os på Tulipanvej


Til din kat

Miav! Miav!

Musene danser lystigt om nissen og den varme grød, og så ved man, at det snart er jul. Lænkehunden får dobbelt sul, det skal nok få ham til at tie stille et stykke tid. Jeg håber din jul bliver fyldt med optrevlede garnnøgler og sødmælk i skålen!

Fra dit yndlingsmenneske

Mia


Vi håber, at du kunne bruge et af de flotte julekort og også vores tekster. Julen er kærlighedens fest. Årstiden hvor vi rykker sammen. Så send dem du elsker og holder af et gratis julekort og vær med til at sprede glæde i denne helt særlige måned.