Summerbird julekalender


summerbird pakkekalender med chokolade

Findes i en stor og lille størrelse

Til jul bliver det tid til den elskede klassiker: Julekalenderen. I de fleste danske hjem er julekalenderen et must have i december. Den bringer altid glæde hos de chokoladeelskende børn – og voksne. Der findes utallige julekalendere til børn med alverdens velsmagende og sjove indhold. Fælles for dem er, at de oftest indeholder lys chokolade og kommer i et bestemt Disney tema.

Men bare rolig; der findes ikke kun chokolade julekalendere til børn, men også masser af lækre varianter til voksne. Hvis du holder af dejlig kvalitetschokolade, så skal du helt sikkert prøve en Summerbird chokolade julekalender i år. De lækre chokolader falder altid i god jord, da de varierer i smag, og der er derfor noget til enhver sød tand. Julekalenderen er hvert år fyldt med lækkerier og er samtidig smuk og dekorativ, hvilket er kendetegnende for Summerbird.

Typer

Leveringstid

Pris

 

Summerbird lille pakkekalender

1-3 hverdage

225 kroner

Læs mere

Summerbird stor pakkekalender

1-3 hverdage

340 kroner

Læs mere

Summerbird – god kvalitetschokolade

Summerbird chokolade er et brand, som er kendt for deres yderst gode kvalitet. Chokoladen er økologisk, og der bliver lagt stor vægt på gode råvarer. Hos Summerbird fokuserer de samtidig på godt håndværk. Dette skaber tilsammen et anerkendt chokoladebrand, der aldrig skuffer.

Summerbird blev grundlagt i 1986. Brandet er dannet af et ægtepar og deres søn. De havde alle stor interesse indenfor gastronomi og besluttede sig derfor for at danne Summerbird.

Summerbird julekalender – indhold

Summerbird julekalender 2020 indeholder Summerbirds lækre kvalitetschokolade. Summerbird chokolade julekalender indeholder hvert år skøn chokolade. Bag hver låge gemmer der sig to stykker kvalitetschokolade, så du kan dele med din bedre halvdel. Kalenderen indeholder i alt 12 forskellige varianter af deres lækre chokolade:

  • Fleur d’orange
  • Læsø
  • Piemonte
  • Praliné trøffel
  • Amber bær
  • Liquorice
  • Mint
  • Valencia
  • Amber
  • Dark bar
  • Milk bar
  • Praliné

Typer

Leveringstid

Pris

 

Summerbird lille pakkekalender

1-3 hverdage

225 kroner

Læs mere

Summerbird stor pakkekalender

1-3 hverdage

340 kroner

Læs mere

Dekorativ julekalender

summerbird pakkekalender med chokolade

Summerbird julekalender 2020 er smuk og dekorativ samtidig med, at den indeholder lækre kvalitetschokolader. De fleste chokoladekalendere fås i pap og har typisk en stor juletegning på forsiden. De er tit ret svære at få til at pynte flot i hjemmet, da de ikke altid er lige kønne – fordi de henvender sig til børn. Årets julekalender fra Summerbird er formet som en kommode. Den har et smukt grafisk design, der pynter flot. Den kan derfor sagtens stå fremme hele december, uden at det forstyrrer øjet. Summerbird julekalender chiffoniere er elegang og indeholder kvalitet. I hver skuffe finder du to lækre overraskelser – perfekt til at dele. Hvis du er typen, der køber julekalender i god tid, behøver du heller ikke at finde en skuffe til din Summerbird julekalender. Dens elegante design passer ind i ethvert hjem, og den kan derfor stå fremme og pynte hos alle.

Køb din Summerbird julekalender i god tid

Hvis du nu er klar til at anskaffe dig årets julekalender, så skynd dig, inden den bliver udsolgt. Du kan blandt andet købe din Summerbird julekalender i Magasin. I Magasin har Summerbird en stor stad i delikatesseafdelingen. Her kan du udforske det spændende chokolademiljø. Du kan helt bestemt finde noget, der passer perfekt til din personlige smag. Det dygtige personale ved en del om de lækre produkter, og de kan guide dig, hvis du farer vild i chokoladeland.

Vil du være sikker på at få fingrene i kalenderen, så vær i god tid. Du kan med fordel bestille den online, så du er sikker på, at den ikke bliver udsolgt for næsen af dig.