Mangler du ideer til adventsgaver? Vi har ideer til både ham og hende

Send en hilsen med et juletog som motiv

Julen er mange ting – konfekt, nisser og juletræer, men faktisk handler denne højtid i bund og grund om at være samlet med sine kære og vise dem, som man holder af, at de virkelig betyder noget for en, og hvordan gøres det så bedst?

Har du ikke tid nok?
Hvis du gerne vil glæde en med en god pakkekalender, men simpelthen ikke har tid til at sammensætte den selv, så kan vi anbefale dig at købe din pakkekalender online hos Danmarks største shop, Pakkekalender.dk

Der kan være rigtig mange måder at glæde sin kæreste, veninde eller forælder på, men en oplagt mulighed er i form af adventsgaver. Her gives der en gave hver søndag i advent. Typisk er gaven lidt større end i for eksempelvis en pakkekalender, hvor man åbner en lille gave hver dag, og så er det formentligt også lidt nemmere for dig, kun at skulle finde 4 gaver i stedet for 24!

Hvis du mangler inspiration til de fire adventsgaver, kan du læse med her. Mange kvinder synes ofte, at det er forholdsvis nemt at finde en adventsgave til ens bedste veninde, søster eller mor, for de fleste kvinder bliver glade for en ny god mascara, en lækker creme eller et nyt sæt undertøj, men hvad skal man give ens kæreste/mand, når det også skal være noget, som heller ikke overstiger budgettet? Det er straks værre.

En kendt kliché

Selvom det lyder som en oldgammel kliché, så er det i bund og grund tanken, der tæller, så lige meget hvad, kan du i første omgang håbe på, at din kæreste/mand blot bliver glad for, at du har tænkt på at overraske ham med en lille søndags-gave. Du kunne eksempelvis give ham et par nye lækre og moderne underbukser. Det kunne også være en god parfume eller noget, som han kan bruge i hans fritid, hvis han eksempelvis kan lide at fiske, spille fodbold eller gå på jagt.

En sikker adventsgave!

En sikker adventsgave-vinder (som også du kan få glæde af) er at købe en oplevelsesgave. Det er en ting, som passer til både kæreste, forælder, søskende eller veninde/ven. Disse oplevelsesgavekort kan købes hos virksomheder som DuGlemmerDetAldrig og Go Dream. Det kan eksempelvis være en lækker brunch for to, en ansigtsmassage hos en kosmetolog eller øl smagning på et bryggeri. Der er ofte også mange gode tilbud at hente på diverse hjemmesider på internettet såsom downtown, bownty, just-half-price eller daily-deal.

Det er skønt at give en adventsgave til en, som man holder meget af og se vedkommende blive rørt og overrasket, og hvem ved? Måske er det din tur til at blive overrasket næste jul med en pakkekalender, adventsgaver eller noget helt tredje!

Hvis du har andre gode ideer til adventsgaver, så skriv en kommentar herunder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *